Copenhagen Marathon 2017 – som official

Jeg havde iår ikke trænet op til CPH Marathon. Men efterhånden som tiden nærmede sig, kunne jeg godt mærke, at noget manglede iår.

At løbe var udelukket, så istedet meldte jeg som frivillig, eller Official, som det så smukt hedder. Min rolle var, at uddele regnslag, som på dagen mere virkede som en windbreaker. Kan huske fra sidste år, at når man først var stoppet med at løbe, så blev man hurtig kold. I søndags, blæste det en del i målområdet, og selvom solen skinnede, skulle man passe på, ikke at blive for kold

Derfor stod jeg , sammen med flere andre, ca 4-5 timer og delte regnslag ud. Efter at første løber kom imål, iøvrigt i ny løbsrekord på 2.12:10 sat af Julius Karinga, begyndte der langsomt, at komme løbere ind. Først omkring 45 minutter efter vinderen kom der rigtig gang i den. Og over en periode på halvanden / to timer, var der rigtig travlt. Det væltede ind med løbere, og vi uddelte tusindevis af regnslag. Langt de fleste sagde jatak, og flere takkede ja til, at få lidt hjælp.

Det var en sjov og hyggelig dag, og interessant at se løbet fra den side. Men stemningen ude på ruten, mærker man jo ikke. Derfor håber jeg også, at jeg kan løbe igen næste år. Det er nu engang sjovere

About Jesper Vang Skærbæk Jensen

Jesper er ejer af jsj.dk, og er den der normalt skriver. Emner kan være alt mellem himmel og jord, men har som oftest være omkring foto og en smule tech og gadget
This entry was posted in Motion and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *