Kræftens Bekæmpelses landsindsamling 2. april 2017

Den årlige landsindsamling for Kræftens Bekæmpelse løb af stablen i søndags d. 2. april. Over 28.000 indsamlere på landsplan , var ude med indsamlingsbøsserne. Ialt blev der indsamlet over 34 millioner ind. Og mere kommer måske til.

Vi ydede i famlien vores lille bidrag, idet min yngste søn og jeg, var ude og samle 1.305 kr ind på vores vej. Et udmærket beløb synes jeg. Lidt mere end sidste år, men dog mindre end de over 1.800 kr vi indsamlede for et par år siden.

Der er et hav af organisationer, man som privatperson kan melde sig til, at samle ind for. Vi valgte for 7-8 år siden, at det var Kræftens bekæmpelse vi ville støtte, da sygdommen på det tidspunkt, meldte sin uvelkomne ankomst i vores allernærmeste familie.

Så vi yder de små bidrag vi kan, og håber det hjælper mange i det lange løb.

I 2018 samles der ind den 8. april !

Også i søndags, afholdt Teenage Cancer Trust deres årlige koncert i Royal Albert Hall, hvor de sætter fokus på og samle penge ind, til unge med kræft inde på livet. I den forbindelse optrådte legendarisk Pet Shop Boys. Hør lige denne version af It’s a sin, udsat for Royal Philharmonic Concert Orchestra !

 

About Jesper Vang Skærbæk Jensen

Jesper er ejer af jsj.dk, og er den der normalt skriver. Emner kan være alt mellem himmel og jord, men har som oftest være omkring foto og en smule tech og gadget
This entry was posted in cancer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *