Forårshavørred

Jeg har i 2017 sat mig for, at jeg ville fiske noget mere. Jeg har tidligere fisket en del, men i de senere år, er det ikke blevet til så meget.

I 2017 har jeg allerede været på kysten 9 gange. Ganske korte ture på max et par timer, ganske vist, men alligevel. Alle 8 ture har været nul ture, hvilket har kastet en del hånlige bemærkninger af sig, på hjemmefronten.

Men igår var det anderledes. Efter aftensmaden, tildelte jeg mig selv, et par timer ved kysten. Og det skulle vise sig, at være en god ide. I blot tredie kast, var der hug. Ca 10 meter ude, huggede en blank havørred på min Snurrebasse, str 3 i sølv. Efter en kort fight kunne jeg nette den, og da den var omring 49 cm, valgte jeg at tage den med hjem.

En dejlig aften , og en fornøjelse endelig at kunne bringe fisk med hjem. Glæder mig allerede til næste tur

 

About Jesper Vang Skærbæk Jensen

Jesper er ejer af jsj.dk, og er den der normalt skriver. Emner kan være alt mellem himmel og jord, men har som oftest være omkring foto og en smule tech og gadget
This entry was posted in fiskeri, havørred and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *