Hverdag igen

Hverdagen er efterhånden startet igen for de fleste. Skolerne starter idag, også hos os. Det føles somom ferien denne sommer, har varet fem uger, istedet for de tre den rent faktisk har varet. Heldigvis har ugerne op til ferien gået stærkere, end selve ferien. Det kan vi li’. Vi har heller ikke kun dovnet den i ferien, men haft den planlagt, så vi har været ude og rejse hele to gange, ikke så langt væk, men dog i tilstrækkelig lang tid til, at vi virkelig føler, vi har været væk. Hvis man kan, så er det en god ide, at prioritere en lille ferie, væk fra den daglige trommerum. Det er egentlig lygegyldigt, hvor turen går hen, men blot det, at man kommer lidt væk, gør underværker

About Jesper Vang Skærbæk Jensen

Jesper er ejer af jsj.dk, og er den der normalt skriver. Emner kan være alt mellem himmel og jord, men har som oftest være omkring foto og en smule tech og gadget
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *