Første halvmarathon overstået

I lørdags gennemførte jeg min første halvmarathon. Ganske vist uofficielt, idet der “blot” var tale om en forlænget løbetur, men ikke desto mindre kom jeg over de 21,1 km. Tiden var 1:55:18. Jeg havde på forhånd sat mig for, at jeg burde kunne holde mig indenfor de to timer, og det kom heldigvis til, at holde stik. Ruten førte mig langs sydlig kyst, med deraf følgende kraftig og kold sidevind. Havde jeg ikke haft huen på, er det ikke sikkert jeg havde begivet mig ud på den lange tur.

Alt ialt gik det godt, kun omkring de 18-19 km kunne jeg godt mærke, at benene fortalte mig, at her har du sgu ikke føret før, kammerat! Men heldigvis havde jeg ikke problemer derefter.

Halvmarathon distancen var milestone nummer 2, efter 10 km løbet for et par måneder siden. Nu skal jeg blot finde et officielt halvmarathon, for at se hvordan der så går der.

Næste logiske mål, må jo så være en hel marathon… men puha, den dobbelte distance lyder ikke indbydende lige nu, haha.

Tak fordi du læste med

About Jesper Vang Skærbæk Jensen

Jesper er ejer af jsj.dk, og er den der normalt skriver. Emner kan være alt mellem himmel og jord, men har som oftest være omkring foto og en smule tech og gadget
This entry was posted in Motion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *