Straksclearing – lynhurtig pengeoverførsel

Pengeoverførsler mellem 2 bankenr har traditionelt set, taget op til 24 timer at udføre. Eller i bedste fald, flere timer. Alt det er slut nu, idet bankerne i samarbejde med Nationalbanken, idag har lanceret det de kalder straksclearing. Straksclearing betyder blot, at du nu kan sende penge på få sekunder.

Man skal ikke ændre adfærd når man overfører. Hvis man blot skriver dags dato, kommer pengene til modtageren så at sige med det samme. Det er et stort fremskridt. Man kan også på sin egen konto med det samme se, at beløbet er hævet

Alle privatkunder kan benytte sig af denne service, som for de flestes vedkommende er gratis. Enkelte banker kan taget et gebyr for høje beløb.
Det er temmelig smart, hvis man f.eks skal ud og købe en cykel privat, og beløbet er højere end de 1500 kr, som Mobile Pay tillader pr dag. Nu kan sælger med det samme se, at beløbt er overført.

About Jesper Vang Skærbæk Jensen

Jesper er ejer af jsj.dk, og er den der normalt skriver. Emner kan være alt mellem himmel og jord, men har som oftest være omkring foto og en smule tech og gadget
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *