Friløbet

Igår havde jeg fornøjelsen, at løbe Friløbet. Det var mit første “rigtige” motionsløb (når man ser bort fra DHL stafetten). Jeg har gennem foråret, og sommeren taget løbeturene til mig, og nyder nu mine ugentlige løbeture på mellem 3 og 10 km.

2014-09-21 08.55.54

Friløbet er netop på 10 km, og tager løberne på en tur gennem København, Langelinie, Den lille Havfrue, kastellet, og Amalienborg. I løbets 10 årige historie, var det første gang, at solen ikke skinnede, men istedet blev vi sendt afsted med lidt regn. Det stoppede heldigvis inden vi kom i mål på Østerbro stadion, så det var helt ok

Jeg havde satset på, ihvert fald at holde mig under 50 min, og også gerne under 48 min. Men jeg vidste ikke rigtig hvordan det ville være, at løbe blandt så mange mennesker; kunne man komme til, og kunne man få lov, til at løbe i sit eget tempo hele vejen ? Det viste sig ikke at være noget problem, og det gik så godt, at jeg satte ny personlig rekord på 10 km, med en tid på 47:14 min. Det er jeg ganske tilfreds med.

2014-09-21 09.50.59

Hurtigste løber kom in på 29:41, og så vidt jeg har forstået, blev en løbsrekord fra 2007 dermed slået ! Utroligt, at man kan holde en fart på 3 min pr km….

Nu gælder et bare om, at holde formen ved lige, så nye mål kan sættes !

About Jesper Vang Skærbæk Jensen

Jesper er ejer af jsj.dk, og er den der normalt skriver. Emner kan være alt mellem himmel og jord, men har som oftest være omkring foto og en smule tech og gadget
This entry was posted in Motion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *