iOS 8 klar til download verden over

iPhone6_PF_SpGry_5-Up_iOS8-PRINT
Igår aftes, blev iOS 8 frigivet til download til alverdens iPad’s, iPhone’s og iPod Touch’s. Sædvanen tro, har der sikkert været run på Apple’s servere, men med tålmodighed, har det sikkert lykkedes for de fleste.

Da jeg fik besked om, at min tlf var klar til opdatering, stod der at jeg skulle have over 4 GB (!!) fri plads for at installationen kunne udføres … Så meget fri plads er der nok kun på de færreste 16 GB modeller. Det lykkedes mig, at frigøre 1,4 gb plads, og så indstallerede jeg iOS 8 via iTunes, og ikke Over the air. Det lykkedes fint og telefonen kører bare derud ad.

I forbindelse med iOS 8 lanceringen, har iMore.com lavet en glimrende guide og iOs 8 Explained ud på deres website, som jeg vil anbefale, at man evt kunne studere. Der er også en decideret anmeldelse af iOS 8.

Så hvis du ikke har updateret din i-ting, så er det bare om, at komme igang :-) God fornøjelse med det

About Jesper Vang Skærbæk Jensen

Jesper er ejer af jsj.dk, og er den der normalt skriver. Emner kan være alt mellem himmel og jord, men har som oftest være omkring foto og en smule tech og gadget
This entry was posted in Apple, apple iphone and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *